20-jarige vrouw houdt van anaal – een echte kinky chick die je niet wil missen! (heeg)

20-jarige vrouw houdt van anaal – een echte kinky chick die je niet wil missen! (heeg)

Femm (20) uit Heeg is een energieke en sportieve vrouw die van anaal houdt. Ze is gek op Aangepast handboogschieten en vindt het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Ze is op zoek naar een partner die hetzelfde verlangen heeft naar avontuur en plezier als zij!

anaal heeg

Femm kwam net thuis van een moeilijke dag op het werk. Haar vriend was ergens heen om wat te drinken met vrienden en ze had besloten om naar bed te gaan. Femm had echter niet verwacht dat haar vriend zo snel thuis zou komen. Hij zag er erg geil uit en begon meteen aan haar te trekken. Femm had weerstand, maar haar vriend hield vol. Hij smeekte en vleide totdat ze uiteindelijk toegeeft. Ze gaat naakt liggen en hij begint anaal met haar te spelen. Hij wordt steeds harder en al snel komt hij klaar. Femm voelt zich verraden, maar ook opgewonden. Ze is nog nooit anaal genomen en vind het vreemd, maar ook lekker.

Ik had altijd gehoord dat anaal spelen heel erg fijn was, maar ik had nooit echt de kans gehad om het te proberen. Tot vandaag. Mijn partner en ik besloten dat we het gaan uitproberen en we maakten ons klaar voor de pret. We begonnen met een lekkere massage om elkaar op te winden en dan ging ik op mijn rug liggen met mijn benen wijd open. Mijn partner ging naar me toe en begon me te vingeren, terwijl hij me kuste. Toen voelde ik zijn penis bij me binnendringen en het was onbeschrijflijk fijn. We bewogen rustig door elkaar heen en bleven elkaar aanraken en zoenen, totdat we allebei klaarkwamen. Het was echt de beste ervaring ooit en nu kan ik niet w