31-jarige vrouw op zoek naar man die van dikke tieten houdt (westerveld)

31-jarige vrouw op zoek naar man die van dikke tieten houdt (westerveld)

Ik ben Arya, een vrouw van 31 die van dikke tieten en illusie houdt. Volgen mijn profiel en ik volg je ook! 😉

dikke tieten westerveld

Arya uit Westerveld was een aantrekkelijke vrouw met dikke tieten. Ze had lange, blonde haren en blauwe ogen. Arya was getrouwd, maar haar man was vaak weg voor zaken, dus ze had veel tijd voor zichzelf. Arya hield ervan om te wandelen in het bos en tijd door te brengen in de natuur. Op een dag besloot ze een korte wandeling te maken naar het dorp. Toen ze bijna bij het dorp was, zag ze iets bewegen in het bos. Ze ging sneller lopen om te zien wat het was en tot haar verbazing zag ze een grote beer. De beer kwam naar haar toe lopen en Arya wist dat ze in gevaar was. Ze begon snel te rennen toward het dorp, maar de beer was sneller en hij haalde haar in.

Ik was een beetje gefrustreerd. Arya had dikke tieten en ik had kleine tieten. Het leek alsof overal waar ik keek, alle vrouwen dikke tieten hadden en ik niet. Er was niets mis met mijn lichaam, maar ik kon niet helpen dat ik jaloers was op Arya. Ik probeerde niet te laten merken hoeveel pijn het deed om haar dikke tieten te zien. In plaats daarvan probeerde ik er nonchalant over te doen en mezelf te vertellen dat borstomvang niet alles is. Helaas voelde ik me allemaal minderwaardig wanneer ik naar Arya keek. Op een dag besloot ik het Arya te vragen hoe ze zo dikke tieten had gekregen. Ik wist dat het waarsch