43 jaar oud en houd van koken (nederland)

43 jaar oud en houd van koken (nederland)

Mijn hobbies zijn vechtsporten en ik hou ervan om mijn uithoudingsvermogen te testen. Mijn grootste prestatie tot nu toe is de marathon die ik liep in 2015. Ik vind het ook heel erg leuk om met mijn vrienden te gaan stappen en ze te vermaken met mijn dansmoves. Daarnaast hou ik ook van een goede Netflix-marathon en ga ik graag naar de sauna.

nederland

Elena is een Nederlandse studente die graag hard werkt en haar best doet.Ze is intelligent en wil altijd graag leren. Elena is ook creatief en houdt van muziek, dans en fotografie. Haar vrienden zijn belangrijk voor haar en ze heeft een hechte familieband.

een survivaltraining Ik ben Elena en ik doe een survivaltraining. Ik vind het leuk om in de natuur te zijn en alles te leren over overleven. vandaag hebben we geleerd hoe je een vuur moet maken met behulp van een aansteker. We hebben ook geleerd hoe je water moet koken in een koffiepot. Morgen gaan we leren hoe je een tent moet opzetten.