43-jarige pijpenliefhebster zoekt man om haar passie mee te delen! (anerveen)

43-jarige pijpenliefhebster zoekt man om haar passie mee te delen! (anerveen)

Alisa is een vrouw van 43 die van pijpen en slappe voering houdt. Ze vindt het fijn om mannen te verwennen en ze krijgt er energie van als ze zien dat ze hun plezier beleven. Alisa is lief, gezellig en gek op dieren.

pijpen anerveen

Alisa was een 18-jarige meisje uit Anerveen. Ze was gek op pijpen en deed het dan ook vaak en graag. Op een dag besloot ze om haar vriend te verrassen in bed. Toen hij naar huis kwam, lag Alisa in bed met haar wellustige ogen open. Haar vriend glimlachte en kwam naast haar liggen. Hij begon Alisa te zoenen, maar ze duwde hem weg en zei dat ze zin had in wat anders. Haar vriend wist meteen wat ze bedoelde en begon Alisa te tongzoenen. Nadat hij haar heerlijk had gebeft, nam hij haar in zijn armen en begon haar intens te tongzoenen. Voorzichtig liet hij zijn tong over haar tepels glijden, die al hard waren van verlangen. Toen schoof hij naar beneden en begon Alisa te likken.

Ik ben Alisa. Ik leerde pijpen op school en vind het heel erg leuk. Mijn vrienden noemen me vaak een ‘sucker’. Nou, dat vind ik niet erg, want ik weet dat ze jaloers zijn. 😉 Ik vind het altijd heerlijk als een jongen mijn tieten aanraakt terwijl hij me pijpt. Het maakt me zo geil! En dan voel ik zijn tong over mijn harde tepels glijden en word ik nog geiler. Ik kan niet wachten om de volgende keer iemand te pijpen. Het is gewoon zo’n lekker gevoel als je iemand echt klaar kan laten komen met je mond.