Alleenstaande vrouw van 40 jaar zoekt man om mee te reizen! (toldijk)

Alleenstaande vrouw van 40 jaar zoekt man om mee te reizen! (toldijk)

) 40-jarige Roos uit Toldijk houdt van karate en wil een partner die begrijpt waarom ze dit doet. Ze is geduldig, maar ze weet wat ze wil en staat niet toe dat iemand haar probeert te veranderen. Haar perfecte date zou bestaan uit een gezellig diner met daarna een lekker glas wijn op een terras, waarna ze naar huis gaan en heerlijk ravotten in bed.

toldijk

150 woorden Roos uit Toldijk was een gelukkig meisje. Haar ouders waren lief voor haar en gaven haar alles wat ze maar nodig had. Eén keer per week mocht Roos uit eten met haar vriendinnen en dan koos ze altijd hetzelfde restaurant: De Vergulde Eekhoorn. Dit was haar favoriete plekje in de stad. Op een dag ging Roos naar De Vergulde Eekhoorn voor haar wekelijkse etentje met haar vriendinnen. Toen ze binnenkwam, zag ze dat het restaurant erg veranderd was. Er waren nieuwe tafels en stoelen en de muur was behangen met een felroze wandeling. Roos was verbaasd, maar ze ging toch zitten om te wachten op haar vriendinnen. Even later kwamen haar vriendinnen binnen en

een reis Ik was net klaar met mijn vakantie en ging weer naar huis. Opeens kreeg ik een idee: ik zou een reis naar Australië maken! Dit leek me het perfecte moment om te gaan, omdat ik net vrij was en er geen verplichtingen waren. Dus ik boekte een vliegticket en vertrok naar het andere einde van de wereld. De reis begon moeilijk, want ik moest veel vliegen en had weinig tijd om te slapen. Maar toen ik eindelijk in Australië aankwam, was het allemaal de moeite waard. Het eerste wat me opviel, was het weer: het was heel anders dan in Nederland! Het was veel warmer en droger, en de zon scheen altijd. Ik be