De tantrische kunst van de liefde (groningen)

De tantrische kunst van de liefde (groningen)

Ik ben Nikki, een vrouw van 60 uit Groningen. Tantra massage en skispringen zijn mijn passies. In mijn vrije tijd doe ik dan ook graag aan beide activiteiten. Toch is er meer in het leven dan alleen werken en mijn hobbies beoefenen. Zoek ik ook naar een relatie met een man die net zo enthousiast is over het leven als ikzelf. Iemand die net zo actief is, maar ook weet hoe hij moet genieten van de rustige momenten. Hopelijk vind ik hier een match!

tantra massage groningen

Nikki is een aantrekkelijke vrouw uit Groningen die af en toe een tantra massage ondergaat. Haar man weet hier niets van, want Nikki vindt het iets tussen haar en haar masseur. Ze maakt graag een afspraak met Masseur Patrick, die ze via internet heeft gevonden. Nikki voelt zich altijd erg opgewonden als ze naar de afspraak toe gaat. Het liefst zou ze de hele dag rondlopen in haar sexy lingerie, maar dat kan natuurlijk niet. Daarom kiest ze er altijd voor om wat mooie kleding aan te trekken als ze weet dat ze later die dag naar Patrick toe gaat. Eenmaal bij Patrick aangekomen wordt Nikki altijd heel ontspannen. Patrick geeft haar altijd eerst een rug- of beenmassage, waardoor Nikki

Ik heb altijd een passie voor tantra massage gehad. Het is een prachtige en sensuele manier om met je lichaam en je partner te connecteren. Ik vind het fijn om mensen te helpen bij het ontdekken van hun seksualiteit en hen te laten genieten van de plezierige kant ervan. Tantra massage is een perfecte manier om dat te doen. Ik ben Nikki, een gediplomeerde tantramaseuse. Ik heb veel ervaring in het geven van massages en ben er trots op om mensen te kunnen helpen hun seksualiteit te ontdekken en te verbeteren. In mijn werk als tantramaseuse, leer ik mijn klanten hoe ze hun lichaam beter kunnen gebruiken tijdens de seks, zodat ze meer plezier kunnen beleven. Tantra massage is heel and