Deze geile oma houdt van lul zuigen! (wadenoijen)

Deze geile oma houdt van lul zuigen! (wadenoijen)

Mirthe is een 62 jarige vrouw die in Wadenoijen woont. Zij is open-minded, avontuurlijk en heeft veel energie. Haar hobbies zijn dan ook reflectief van die eigenschappen: ze houdt van lul zuigen en bergbeklimmen. Een man die haar aan kan en uitdaagt is waar Mirthe naar op zoek is. Iemand met wie ze lekker kan genieten van het leven en een goede tijd kan hebben!

lul zuigen wadenoijen

Mirthe was een meisje uit wadenoijen dat dol was op pijpen. Ze hadden een lul van 23 cm en zuigde er elke dag op. Haar moeder wist het niet, maar ze had het wel door. Op een dag kwam haar moeder thuis en vroeg: “Mirthe, wat doe je toch met die lul?” Mirthe antwoordde: “Ik zuig erop, mam.” Haar moeder schrok hier heel erg van en vroeg of ze stopte. Mirthe antwoordde: “Natuurlijk niet, ik doe dit elke dag.” Haar moeder schudde haar hoofd en ging weg.

Mijn naam is Mirthe en ik geef graag pijpbeurten. Ik vind het heerlijk om een ​​harde lul in mijn mond te voelen glijden en hem lekker af te zuigen totdat hij klaarkomt. Het geile gevoel van een man die klaarkomt in mijn mond maakt me zo nat dat ik altijd een orgasme krijg als ik hem pijp.