Een echte vrouw van 37 die houdt van grote konten! (friesland)

Een echte vrouw van 37 die houdt van grote konten! (friesland)

Marije (37) uit Friesland is op zoek naar een man die van grote konten en ambachten houdt. Marije is zelf een echte klusser en vindt het leuk om te knutselen en te bouwen. Ook houdt ze ervan om met haar handen te werken en is ze dol op dieren. In haar vrije tijd gaat ze graag op pad in de natuur of lekker thuis op de bank met een goed boek.

grote konten friesland

Marije uit Friesland had grote konten. Ze was dol op haar rondingen en voelde zich sexy en vrouwelijk in haar eigen huid. Helaas maakte niet iedereen dat gevoel met haar mee. Soms werd ze geplaagd door andere kinderen, die zeiden dat ze een achterste had zo groot als twee aardappels. Dit maakte Marije verdrietig en onzeker. Gelukkig had ze ook vrienden die haar wel leuk vonden zoals ze was. Samen met hen ging ze naar het strand of de stad en dan voelde Marije zich weer lekker in haar vel zitten. Die kinderen die haar plagen? Die maakten haar niets meer uit!

Hoi, mijn naam is Marije en ik vind grote konten leuk. Ik weet niet waarom, maar ze doen me altijd erg goed voelen. Misschien is het omdat ik zelf een grote kont heb, maar dat denk ik niet. Gewoon, soms vind ik iets gewoon heel leuk en dan kan ik er niets aan doen. Dus ja, ik doe grote konten. Ik begon te experimenteren toen ik nog een tiener was. Op een dag zag ik een vriendin van me douchen door een gaatje in de muur en ik was meteen geïntrigeerd. Haar kont was zo rond en mollig en perfect. Ik wilde weten hoe dat voelde. Dus, toen ze uit de douche kwam, volgde ik haar naar haar slaapkamer en deed toen wat