een geile meid van 18 die van lekker daten houdt (brummen)

een geile meid van 18 die van lekker daten houdt (brummen)

Mijn naam is Ruby en ik hou van gezelligheid. Daarom vind ik het ook heel fijn om nieuwe mensen te leren kennen en tegen ze te schaken. Als je mij uitdaagt op een spannend spelletje, kun je er zeker van zijn dat ik alles geef! Ik ben namelijk best wel competitief ingesteld 😉 Naast Schaken vind ik het leuk om mooie wandelingen te maken en af en toe naar een museum of tentoonstelling te gaan. Vooral als er een interessante collectie is die ik nog niet ken. Kortom: genoeg te doen met mij!

lekker daten brummen

Ruby is geboren en getogen in het stadje Brummen, in het hart van Nederland. Ze is altijd graag buiten geweest, vooral om de bossen en velden in de buurt van haar huis te verkennen. Naarmate ze ouder werd, ontwikkelde Ruby een passie voor hardlopen en maakte ze vaak lange duurlopen met haar hond Max. Op een dag, tijdens een van haar gebruikelijke runs, zag Ruby iets ongewoons in de verte. Het leek op een persoon, maar ze wist niet zeker van waar ze was. Ze besloot op onderzoek uit te gaan en toen ze dichterbij kwam, besefte ze dat het een man was! Hij lag op de grond, schijnbaar bewusteloos. Ruby snelde naar hem toe en controleerde op een pols. Toen ze er een vond, was ze opgelucht. Ze wist dat ze hulp moest halen, dus belde ze 911 op haar mobieltje. Toen de ambulancebroeders arriveerden, namen ze het over en vervoerden de man naar het ziekenhuis. Hoewel Ruby niet wist wie hij was, voelde ze een diepe band met hem en wilde ze zeker weten dat hij in orde was. Ze ging elke dag naar het ziekenhuis om naar hem te kijken en kwam er uiteindelijk achter dat hij John heette. John had een ernstig auto-ongeluk gehad en was in een

Vanaf het moment dat ik mijn ogen opsloeg, weet ik dat ik verliefd op hem was. Hij was alles wat ik ooit had willen – knap, intelligent, gevoelig en eerlijk. We begonnen te praten en konden niet ophouden. Elke minuut die we niet doorbrachten met elkaar voelde als een eeuwigheid. We gingen op onze eerste date en het was perfect. Het leek of we al jarenlang bevriend waren. We lachten, zongen en huilden samen. Ik wist dat ik nooit meer zonder hem zou kunnen leven. De volgende paar dates waren net zo perfect en ik voelde me meer in de wolken dan ooit tevoren. Op een dag kwam hij naar me toe en vertelde me dat hij ook van me hield. Het was het gelukkigste