Een leuke, spontane en avontuurlijke vrouw die van trio’s houdt (wetsens)

Een leuke, spontane en avontuurlijke vrouw die van trio’s houdt (wetsens)

Mijn naam is Billie, ik ben 59 jaar oud. Ik woon in Wetsens en ik hou van trio’s en de Moderne Vijfkamp. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen en fietsen. Ook vind ik het leuk om klusjes in en om het huis te doen.

trio wetsens

Billie en haar twee beste vrienden, Johnny en Wanda, hadden besloten om een wetenschapstrio te maken. Zij zouden leren over de atmosfeer, de aarde en de sterren. Op een dag gingen ze naar Billies huis om te beginnen met het project. Ze maakten een lijst van alle materialen die ze nodig hadden en gingen op zoek naar boeken over de onderwerpen die ze nodig hadden. Nadat ze alles hadden verzameld, begonnen ze met het lezen van boeken en het maken van aantekeningen. Ze waren hard aan het werk toen er opeens iemand aanbelde. Billie liep naar de deur en zag haar moeder staan met een pizza. “Hi mam! Wat doe jij hier?” vroeg Billie verbaasd. Haar moeder antwoordde: “Ik

Ik ben Billie en ik ben een trio-partner. Ik vind het heel erg leuk om trio’s te doen met mijn partners. Het is gewoon een leuke ervaring om met twee mensen te zijn die je allebei goed kent en waar je allebei van houdt. Ik herinner me een keer toen we een trio deden met onze vriend, Jake. Hij was zo hard dat hij mijn lichaam schudde terwijl hij me neukte. Ik had het gevoel dat ik in de wolken was. Toen Jake klaarkwam, voelde ik me zo vol en gezegend. Het was alsof ik alles had wat ik ooit nodig zou kunnen hebben. Mijn partner en ik waren beiden erg opgewonden na deze ervaring en we smeekten Jake om nog een keer te komen. Jake is sindsdien een vast on