Een vrouw die van grote billen houdt en 28 jaar oud is… (friesland)

Een vrouw die van grote billen houdt en 28 jaar oud is… (friesland)

Ik ben Hendrika, 28 jaar oud en ik kom uit Friesland. Ik vind het fijn om grote konten te zien en Voorlezen aan ouderen te doen. Dit maakt me blij en gelukkig. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sauna, lees ik veel boeken en geniet ik van een goede wijn.

grote konten friesland

Hendrika was een dame uit Friesland met grote konten. Men zei van haar dat ze ronduit onbeschaamd was en dat ze alles en iedereen aanvaardde zoals die waren. Dit maakte Hendrika tot een welgeziene gast in het dorp en men kwam graag bij haar op bezoek. Op een dag had Hendrika bezoek van een aantal vriendinnen. Ze zaten lekker te kletsen over allerlei onderwerpen, toen er opeens hard op de deur werd gebonkt. Hendrika deed open en voor haar stond een boze man die schreeuwde dat hij zijn geld terug wilde. Hendrika was even verbaasd, maar herstelde zich snel en nam het mannetje mee naar de kamer waar haar vriendinnen zaten. Daar vertelde de man dat hij Hendrika geld had ge

Ik ben Hendrika, een jonge vrouw met een passie voor grote konten. In mijn vrije tijd ga ik naar de sportschool om mijn billen extra te verstevigen. Mijn vriendinnen en familie lachen me altijd uit omdat ze denken dat ik gek ben, maar ik weet dat ze jaloers zijn op mijn prachtige kont. Elk weekend ga ik dan ook uit om mijn kont te laten zien in de club. Ik draag altijd sexy outfits met strakke jurkjes of minirokjes die mijn rondingen extra laten uitkomen. Menig man is geil geworden van mijn kont en heeft me al diverse keren aangesproken, maar ik vind het leuker om ze gewoon te laten kijken. Toch vind ik het soms wel eenzaam om alleen te dansen in de club, d