Geile vrouw van 44 zoekt mannen die van anaal houden (noord-holland)

Geile vrouw van 44 zoekt mannen die van anaal houden (noord-holland)

Mijn naam is Abby, ik ben 44 jaar oud en ik kom uit Noord-Holland. Jiu Jitsu fighting en anaal zijn twee van mijn favoriete dingen om te doen, en ik hou ook heel erg van muziek, dieren en reizen. Serieus of niet, datingsites zijn echt niet mijn ding maar ik heb er toch eentje gevonden waar ik denk dat ik wel een keer iemand kan ontmoeten die net zo gek is op Jiu Jitsu fighting en anaal als ikzelf.

anaal noord-holland

Abby uit Noord-Holland is een hele mooie vrouw. Ze is niet al te groot, maar ze heeft wel erg mooie borsten en een lekker kontje. Abby is ook een echt anaal sletje en ze vindt het altijd heel erg lekker om in haar kontje geneukt te worden. Abby komt uit een heel religieus gezin en ze was dan ook erg verbaasd toen ze ontdekte dat ze zo dol was op anaal seks. Eerst was ze bang dat het verkeerd was, maar al snel besefte ze dat god er niks mee te maken had en dat het gewoon heel erg lekker was! Abby ‘s man weet precies wat zijn vrouw lekker vindt en hij neukt haar dan ook regelmatig in haar kontje. Abby kreunt altijd heel hard wanneer hij haar anaal neukt

Ik was altijd een beetje nieuwsgierig naar anaal. Ik had gehoord van vriendinnen hoe lekker het kon zijn, en ik wilde het nu ook uitproberen. Ik had er wel wat bedenkingen bij, want ik had gehoord dat het pijn kon doen, maar ik was bereid dat risico te nemen. Ik besloot mijn vriend te vragen of hij het met me wilde doen. Hij was erg enthousiast en we besloten dat we het die avond zouden doen. Toen de tijd kwam, begonnen mijn handen echt te trillen. Mijn vriend troostte me en zei dat alles goed zou komen. We begonnen langzaam en rustig, en op een gegeven moment merkte ik dat ik echt genoot. Anaal voelde heel anders dan gewoon seks