Het hoertje in mijn hart (noord-brabant)

Het hoertje in mijn hart (noord-brabant)

Bloot is leuk, daar houd ik van. Hoertje spelen ook, en die ene keer parachutespringen was supergaaf! Ben je een man die mij daarin kan uitdagen? Stuur me dan een berichtje. x

hoertje zijn noord-brabant

Bobbi uit Noord-Brabant is een lekker ding. Daarom heeft ze besloten om hoertje te worden. Ze heeft al snel een paar klanten gevonden en ze maakt er goed geld mee. Haar klanten zijn altijd tevreden met wat Bobbi ze te bieden heeft. Soms gaat ze ook naar hun huis om hen daar optimaal te kunnen verwennen. Op een dag krijgt Bobbi een telefoontje van een klant die haar erg graag in zijn bed wil. Hij zegt dat hij bereid is om veel geld te betalen voor deze pleziertjes. Bobbi gaat akkoord en gaat naar het huis van de man toe. Al snel blijkt dat de man erg verzot is op anale seks. OmdatBobbi hier ook wel van houdt, vindt ze d

Ik ben Bobbi, een 21-jarige transseksuele vrouw, en ik doe hoeren. Ik weet niet hoe ik anders mijn leven zou kunnen leiden; het is alsof dit altijd mijn roeping is geweest. Het gemakkelijkste wat ik kan zeggen, is dat ik hier gelukkig mee ben – hoewel mijn werk op sommige dagen wel heel pijnlijk kan zijn. Ik was nog maar een tiener toen ik besloot dat ik dit werk wilde doen. Natuurlijk, er waren andere opties voor me, maar ik heb altijd gevoeld dat dit mijn pad was. Dus na mijn schooltijd begon ik in de wereld van de sekswerk te stappen. In het begin was het erg moeilijk; er waren heel veel mensen die niet eens bere