Ik ben een triootjesliefhebber op zoek naar avontuur (noord-brabant)

Ik ben een triootjesliefhebber op zoek naar avontuur (noord-brabant)

Maja is een vrolijke, spontane vrouw van 23 uit Noord-Brabant. Van nature houdt ze van mensen en dieren (vooral postduiven), maar ze geniet ook van heerlijke stiltes in de natuur. Een fijne partner vindt ze belangrijk, evenals leuke vrienden met wie je kunt lachen en huilen. Een trio is wel iets wat ze wel eens zou willen proberen…

trio noord-brabant

Maja uit Noord-Brabant ging afgelopen weekend op een trio af. Haar beste vriendin had haar aangeraden om het eens te proberen en ze was benieuwd hoe het zou zijn. Maja had er wel zin in, maar was ook wel een beetje bang. Ze hadden afgesproken met twee mannen die ze nog nooit had ontmoet. Toen ze bij de afgesproken plek aankwamen, werd ze direct geil van de spanning. De mannen waren er al en ze konden haar niet snel genoeg uitkleden. Nadat ze alle drie naakt waren, gingen ze met elkaar naar bed en begonnen te vrijen. Het voelde heel erg fijn en maja kreunde van genot. Ze had nog nooit zoveel plezier gehad en deed alles wat de mannen van haar vroegen. Ze komen er snel achter dat ze

Ik doe trio’s omdat ik van allebei houd: van mannen en van vrouwen. Het is spannend en ik voel me dan heel vrij. Soms is het moeilijk om twee mensen tegelijkertijd gelukkig te maken, maar dat maakt het ook weer leuk. Ik vind het ook fijn om te zien hoe twee mensen elkaar aanraken en verwennen. Als ik iets niet leuk vind, of als ik er genoeg van heb, dan zeg ik dat gewoon. Dan gaan we naar een andere kamer of stoppen we met wat we aan het doen zijn. Iedereen respecteert dat en er is nooit ruzie.