Ik ben Lea uit Den Helder en ik Wil Pijpen en Lul Zuigen!

Ik ben Lea uit Den Helder en ik Wil Pijpen en Lul Zuigen!

Mijn naam is Lea, ik ben 28 jaar oud en kom uit Den-Helder. Ik ben op zoek naar een man die ik kan verwennen door een lekkere pijpbeurt te geven. Ik vind het heerlijk om lekker aan een harde lul te zuigen en hem heerlijk klaar te laten komen. Als je dat graag met mij zou willen meemaken, hoor ik het heel graag van je. Liefs, Lea xx

Ik ben naar mijn vrienden gegaan voor een avondje stappen en er was een leuke jongen daar. We raakten aan de praat en onze chemie klopte direct. We begonnen te flirten en ik kreeg steeds meer het gevoel dat hij de juiste persoon was om mee te pijpen. De avond ging verder en we gingen allemaal naar zijn huis om wat te drinken. Zodra we binnen waren sloot hij de deur en kwam hij op me af om me lekker te zoenen. Mijn gevoelens voor hem groeiden alsmaar en ik wilde meer. We gingen op de bank zitten en ik begon hem te zoenen en te strelen. Ik liet mijn lippen langs zijn lul glijden en begon er zachtjes aan te zuigen. Ik had nog nooit eerder gezogen, maar het voelde echt geweldig. Voor ik het wist was ik hem stevig aan het pijpen. Ik zoog en likte zijn lul en leek zelfs zijn zaad te proeven. Zijn lul werd groter en groter en ik viel bijna in zwijm door het intense gevoel. Uiteindelijk was het niet meer tegen te houden en spoot hij zijn zaad mijn mond in. Eindelijk had ik de ervaring opgedaan die ik zo lang had gezocht. Wat een ongelofelijke ervaring om mee te maken en ik ben heel blij dat ik het heb mogen doen.

gratis sex date den-helder