Lekker daten met een leuke vrouw van 62! (limburg)

Lekker daten met een leuke vrouw van 62! (limburg)

Ik, Dewi (62) adoreer het leven en geniet ervan elke dag. Mijn positieve instelling heeft me veel gebracht in het leven, denk maar eens aan de mooie bruggen die ik heb gebouwd. Eigenlijk is dat wat ik zoek in een relatie: iemand om mooie bruggen met me mee te bouwen. Let wel: dit moet gebeuren op basis van wederzijds respect want dat vind ik heel erg belangrijk in een relatie. Eerlijkheid is ook een absolute must, zonder dat is er niks aan! Om een beetje te vertellen over wie ik ben: ik ben lief, leuk, intelligent en getrouwd ;). In mijn vrije tijd doe ik graag dingen met mijn man zoals wandelen of genieten van een goed glas wijn samen. Hoe fijn zou

lekker daten limburg

Dewi is een 38-jarige vrouw uit Limburg. Ze heeft twee kinderen en is gescheiden. Dewi is altijd openminded geweest en houdt van uitdagingen. Toen ze hoorde over lekkerdaten.nl besloot ze het eens te proberen. Dewi had al snel een aantal leuke mannen ontmoet op de website. Na een tijdje chatten besloot ze met één van hen af te spreken. Het was een hele aardige man en ze hadden een heel fijne avond samen. Dewi vond hem erg aantrekkelijk en ze wist dat hij ook naar haar keek. De volgende dag belde hij haar op om te zeggen dat hij haar heel erg leuk vond en hij wilde graag weer met haar afspreken. Ze was hier heel erg blij mee want ze voelde hetzelfde voor hem.

Dewi en ik hadden een fantastische date night. We aten bij een heerlijk restaurant, gingen naar de film en dansten in een club. Het was echt een perfecte date. Ik voel me echt gelukkig dat ik Dewi heb leren kennen. Ze is echt heel speciaal voor mij. We hebben zo veel gemeen en we kunnen zo goed voelen wat de ander denkt of voelt. Ik weet zeker dat we nog vele mooie dates zullen hebben in de toekomst.