Lekkere Billenmeisje Gezocht! (zeeland)

Lekkere Billenmeisje Gezocht! (zeeland)

Puck is een vrolijke en spontane meid van 25 die gek is op Basisspringen. Haar favoriete bezigheid is het uitproberen van nieuwe trucjes en sprongen. Puck houdt ook heel erg van lekkere billen en kan hier geen genoeg van krijgen!

lekkere billen zeeland

Het was een koude winterdag en Puck uit Zeeland had zo’n zin in een lekkere warme maaltijd. Ze ging naar de markt om wat ingrediënten te halen en besloot onderweg naar huis even te stoppen bij de bakker. Daar zag ze een heerlijke warme appeltaart in de etalage liggen. Puck kon niet resisteren en kocht meteen een taartje. Toen ze thuiskwam ging ze meteen aan de slag in de keuken om haar maaltijd klaar te maken. Al snel had ze een lekkere bomvolle maag en besloot even naar buiten te gaan voor een wandeling. De frisse lucht deed haar goed en ze voelde zich al snel heel energiek. Op weg naar huis besloot ze nog even langs het strand te lopen.

Ik was aan het rondhangen in de stad toen ik Puck zag. Hij liep naar een groepje mensen en deed iets wat ik nooit eerder had gezien: hij gaf hun allemaal lekkere billen! Ik kon niet geloven wat ik zag en besloot om hem te volgen. Puck leek helemaal niet door te hebben dat ik hem volgde en ging gewoon door met zijn werk. Toen hij een oudere vrouw zag, gaf hij haar ook een paar lekkere billen. Ik kon niet geloven mijn ogen en moest snel wegkijken om mijn lachen in te houden. Ik besloot om Puck te volgen totdat hij naar huis ging, en toen ik eindelijk zag waar hij woonde, kon ik niet geloven wat ik zag: het