Lulzuigster op zoek naar mannen met een grote pik (katwoude)

Lulzuigster op zoek naar mannen met een grote pik (katwoude)

Oké hier gaan we dan, ik ben Belle en ik ben 31. Ik hou van lul zuigen en Origami (vouwen van papier). Dat laatste klinkt misschien raar maar het is heel ontspannend en leuk! Ik woon in Katwoude in Noord-Holland en ik zoek een man om mee te daten. Heb je zin in een afspraakje laat het dan weten!

lul zuigen katwoude

Belle was een vrijgevochten meisje uit het dorp Katwoude. Haar ouders hadden haar wel eens verteld dat ze niet met jongens moest spelen, maar Belle had daar nooit naar geluisterd. Ze wilde altijd weten wat er onder de kleding van jongens verborgen zat en hoe dat aanvoelde. Op een dag besloot ze dan ook om een jongen te vragen of hij zijn lul met haar wilde laten zuigen. De jongen was wel verbaasd, maar vond het uiteindelijk best spannend. Belle begon dan ook enthousiast aan de lul te zuigen en voelde hoe de jongen steeds harder werd. Toen de jongen klaarkwam, kreeg Belle een geile glimlach op haar gezicht. Dit was iets waarvan ze altijd had g

Belle is mijn naam en ik hou heel erg van pijpen. Als ik een lul in mijn mond voel, kan ik gewoon niet stoppen. Ik moet er gewoon aan blijven zuigen tot hij klaarkomt. Ik vind het zo lekker dat ik soms wel drie keer per dag een lul wil pijpen. Mijn vriend weet dat ik van pijpen hou en hij laat me altijd klaarkomen. Het is zo fijn om zijn harde lul in mijn mond te voelen en hem daarna te voelen spuiten.