Met plezier reizen, lezen en muziek luisteren op 50! (nijemirdum)

Met plezier reizen, lezen en muziek luisteren op 50! (nijemirdum)

Ik ben Nia, een vrouw van 50 uit Friesland. Taal leren is een van mijn grote passies en ik heb dan ook verschillende talen gestudeerd. Maar er is niets zo fijn als een vreemde taal spreken met iemand die het ook echt begrijpt. Daarom hoop ik hier een man te vinden die net zo geïnteresseerd is in talen als ik!

nijemirdum

Nia uit nijemirdum is een achtjarig meisje. Haar ouders zijn gescheiden en ze woont bij haar moeder. Op een dag besluit ze om naar het huis van haar vader te gaan. Onderweg stapt ze in een bus en vraagt de chauffeur waar hij haar kan afzetten. Helaas weet de chauffeur niet waar Nia woont en laat haar daarom maar op een random plek uitstappen. Nia is echter niet bang en gaat op zoek naar het huis van haar vader. Gelukkig vindt ze het snel, maar als ze aanklopt doet er niemand open. Er staat echter wel een sleutel onder de mat, dus Nia besluit om naar binnen te gaan. Eenmaal binnen roept ze: “Papa, papa! Ik ben

een ja aar bank Ik was net klaar met mijn werk voor die dag toen ik mijn vriendin Nia tegenkwam. Ze zag er moe uit, dus ik vroeg of alles goed met haar was. Ze zei dat ze net een afspraak had gehad met haar bank en dat ze niet zeker was of ze een jaarabonnement op haar bankrekening kon krijgen. Ik stelde voor om even naar haar toe te gaan om het samen te bekijken. We namen de bus en reden naar haar huis. Toen we bij haar huis ankwamen, gingen we naar binnen en gingen we aan de keukentafel zitten. Ik bekeek de papieren die ze had meegebracht en besefte dat ze gelijk had, ze kon geen jaarabonnement krijgen op haar bankrekening. We bes