Mijn kont is groot en ik hou er van: 51-jarige vrouw met een voorkeur voor grote konten (ossendrecht)

Mijn kont is groot en ik hou er van: 51-jarige vrouw met een voorkeur voor grote konten (ossendrecht)

Stella (51) is een levenslustige vrouw die van grote konten en wielrennen houdt. In haar vrije tijd gaat ze graag naar de sportschool, maar ze is net zo happy thuis op de bank met een goed boek of film. Stella is op zoek naar een lieve man die haar kan lachen en die begrijpt dat haar twee grote liefdes wielrennen en konten zijn!

grote konten ossendrecht

Stella was een meisje uit Ossendrecht met grote konten. Dat vond ze zelf niet erg, maar anderen maakten er vaak grappen over. Op een dag besloot ze om ermee te stoppen en ging naar de sportschool om wat aan haar figuur te doen. Ze voelde zich al snel beter en kreeg ook meer aandacht van jongens. Stella was blij dat ze die stap had gezet!

Stella is mijn naam. Grote konten zijn mijn ding. Of ze nu dik of plat zijn, ik hou van konten. Ik vind het leuk om ze te duwen, te strelen en te kussen. Soms geef ik ze een tikje, maar dat is alleen als ze echt lekker zijn. Als ik een grote kont zie, kan ik niet stoppen met aan het denken hoe leuk het zou zijn om ermee te spelen. Mijn vriendin weet dat ik dol ben op grote konten en soms laten we elkaar onze favoriete kontfotos zien. We delen ook onze seksavonturen met grote konten met elkaar. Het is zo fijn om iemand te hebben die begrijpt waar je geil van wordt. Soms ga ik naar feestjes waar er veel mooie