Pijpenliefhebster op zoek naar een leuke vent (otterlo)

Pijpenliefhebster op zoek naar een leuke vent (otterlo)

Hey mannen, Mijn naam is Renske en ik ben opzoek naar een leuke man om af en toe eens mee af te spreken. Ik weet niet wat ik precies wil maar een fijne avond samen lijkt me wel wat. Misschien kunnen we wel wat lunchen of wat drinken? Wie weet klikken we wel! Ik vind het in ieder geval altijd interessant om nieuwe mensen te ontmoeten 🙂 Ik hou heel erg van pijpen, en vind het dan ook fijn om een man hiermee te verwennen. Verder vind ik het ook heel erg leuk om Funboard te doen wanneer het weer het toelaat. Dit zijn twee dingen waar ik heel veel plezier aan beleef 🙂 Als je denkt dat je mij aan kan, laat dan even iets weten! Hopelijk tot sn

pijpen otterlo

Renske had altijd graag gewild om een pijp te proberen. Ze had gehoord van vrienden hoe ontspannend en leuk het kon zijn, maar ze was er nooit echt aan toegekomen. Tot op een dag, toen ze in Otterlo was met een paar vrienden. Ze liepen langs een winkel waar ze pijpen zagen liggen en besloten om Renske er eentje te geven als cadeau. Renske was erg blij en dankbaar en besloot meteen om het uit te proberen. Eerst vertelde haar vrienden hoe het moest en lieten haar dan oefenen met water. Toen ze dat goed had gedaan, mocht ze proberen met rook. Het duurde even voordat ze erachter kreeg hoe alles werkte, maar uiteindelijk lukte het haar om echt rook

Ik ben Renske en ik doe pijpen. Dat vind ik fijn om te doen en mensen lijken het ook wel te appreciëren. Ik weet niet waarom, maar soms krijg ik een beetje last van mijn kaak als ik aan het pijpen ben. Dan moet ik even rusten. Maar verder vind ik het heel leuk om te doen.