Seksueel nog steeds onbevredigd na al die jaren (zuid-holland)

Seksueel nog steeds onbevredigd na al die jaren (zuid-holland)

Kato is een vrouw van 60 die van sex houdt. Naar eigen zeggen heeft ze een hoog libido en geniet ze er enorm van. Aan de andere kant van het spectrum is Kato ook gek op muziek en componeert ze graag liedjes. Voor Kato is er niets fijner dan na een wilde nacht de rust te pakken met een lekker nummertje op de achtergrond.

sex zuid-holland

Kato was een aardige, goedaardige man. Hij woonde in Zuid-Holland en was getrouwd met een mooie vrouw. Hij was gelukkig met haar, maar toch had hij een diep, donker geheim. Kato was namelijk verslaafd aan seks. Hij kon niet zonder en moest er dagelijks aan denken. Kato probeerde zijn verslaving te onderdrukken, maar het lukte hem steeds minder goed. Zijn vrouw merkte er niks van, want ze vertrouwde hem volledig. Op een dag besloot Kato dat het tijd werd om iets te doen aan zijn problemen. Hij maakte een afspraak bij de seksuoloog en ging eerlijk tegen hem praten over zijn probleem. De seksuoloog beloofde hem dat hij samen met Kato

voor geld Ik ben Kato en ik doe sex voor geld. Het is niet iets waar ik trots op ben, maar het is wel iets wat ik doe. Ik heb het nooit gedaan voor de lol, en ik denk ook niet dat ik ooit zal genieten van seks. Maar ik doe het wel omdat het geld goed is. En om eerlijk te zijn, ik vind het leuk om mensen te helpen bereiken orgasme. Dus als je me vraagt of ik aanrad sex voor geld te doen, dan zou ik ja zeggen. Het is niet perfect, maar het is wel beter dan andere dingen die je kunt doen voor geld.