Vind me leuk als je van sporten houdt! (vlierden)

Vind me leuk als je van sporten houdt! (vlierden)

Ella is een 29-jarige vrouw die afkomstig is uit Deurne. Ze is gek op en Geocaching. Haar passie voor Geocaching begon toen ze een tiener was en sindsdien is het een onmisbaar onderdeel van haar leven geworden. In haar vrije tijd houdt ze ervan om nieuwe plekken te verkennen en mensen te ontmoeten.

vlierden

een minimum van 50 woorden Ella is een klein meisje dat woont in Vlierden, een kleine plaats in het midden van Nederland. Ze is heel gelukkig met haar leven, maar ze mist wel een vriendin om mee te spelen. Haar ouders zijn hardwerkende mensen die weinig tijd hebben voor Ella en haar broertje Tim. Af en toe gaat ze met hem naar het park, maar dat is niet hetzelfde als een vriendinnetje. Ella’s wens is dan ook om een ​​nieuwe beste vriendin te vinden. Op een dag besluit ze dat ze haar huis uit zal gaan om haar dorp te verkennen en misschien wel een nieuwe beste vriendin te vinden. Helaas lijkt iedereen in haar dorp te druk bezig met andere dingen en na

een cursus Ik heet Ella en momenteel doe ik een cursus. De cursus die ik volg is niet zo gemakkelijk, maar ik vind het wel leuk. Ik hoop dat ik na deze cursus beter ben in het Nederlands.Momenteel spreek ik vooral Engels en Frans, maar ik wil hier verandering in brengen. Via mijn werk kwam ik er achter dat er een bank in Nederland was die een taalcursus aanbood en dat was perfect, want dan kon ik wat bijleren en mijn cv ook wat aanpassen. Dus besloot ik me in te schrijven. De cursus duurt 10 weken en bestaat uit 2 lesuren per week. Tijdens de eerste les moesten we onze namen vertellen en iets over onszelf zeggen, maar dat was niet zo moeilijk. Daarna