vrouw van 41 die van pik zuigen houdt (castricum)

vrouw van 41 die van pik zuigen houdt (castricum)

Mijn naam is Amanah en ik ben 41 jaar. Ik vind het leuk om pik te zuigen en de mannen daarmee gelukkig te maken. Verder vind ik skateboarden heel tof en maak ik er graag mijn hobby van. Ik hou ook van dieren en ben dan ook vegetariër. Mijn favoriete eten is spaghetti met linzenballetjes.

pik zuigen castricum

Amanah was uit castricum en had een pik die haar vriendinnetje wilde zuigen. Amanah dacht dat het een geweldige ervaring zou zijn en liet haar vriendinnetje toe om haar pik te zuigen. Het vriendinnetje begon enthousiast te zuigen en Amanah genoot van elke seconde. Na een tijdje besloot Amanah dat het tijd was om wat actie te ondernemen en begon haar vriendinnetje te vingeren terwijl ze nog steeds aan haar pik aan het zuigen was. Dit maakte het voor Amanah nog beter en ze kwam snel klaar. Haar vriendinnetje was ook erg tevreden en bedankte Amanah voor de ervaring.

“Amanah, wil je mijn pik zuigen?” vraagt hij met een ondeugend glimlachje. “Ja hoor,” antwoordt Amanah meteen. Ze pakt zijn pik beet en begint er zachtjes aan te zuigen. Zijn lul is stijf en groot, maar ze krijgt hem wel in haar mond. Ze proeft zijn smaak en vindt het heel erg lekker. Ze blijft hem steeds harder en harder pijpen, totdat hij klaarkomt in haar mond. Amanah slikt alles door en likt dan nog even aan zijn pik, totdat die helemaal schoon is.