Wilt u een grote kont en een leuke tijd met mij (noord-brabant)

Wilt u een grote kont en een leuke tijd met mij (noord-brabant)

Philou is een lieve en zorgzame vrouw van 44 uit Noord-Brabant. Ze is gek op grote konten en haken, en vindt het leuk om tijd door te brengen met mannen die daarvan houden. Philou is avontuurlijk en houdt ervan om nieuwe dingen te proberen. Ze is ook erg romantisch, en houdt ervan om mannen te verwennen. Als je op zoek bent naar een leuke, spontane vrouw die houdt van plezier maken, dan is Philou de perfecte match voor jou!

grote konten noord-brabant

Philou woonde in Noord-Brabant en had grote konten. Hij was een aardige man die graag met iedereen praatte. Philou werkte als groenteman bij de lokale supermarkt. Op een dag ging hij naar het park om wat naar de vogels te kijken. Hij zag een aantal grote kontvogels en besloot om er eentje te vangen. Het duurde even, maar hij ving er eentje! Philou nam de vogel mee naar huis en begon hem te trainen. De vogel leerde snel en was erg intelligent. Na een paar weken had Philou een grote kontvogel die alle trucjes kon doen!

Ik vind grote konten helemaal geweldig! Ik ben er absoluut dol op. Het maakt me zo ontzettend geil. Ik kan er uren naar kijken en aanvoelen. Als ik een mooie grote kont zie, dan moet ik er meteen aan zitten en voelen. Het is gewoon zo’n lekker ding om te doen! Mijn naam is Philou en ik ben echt dol op grote konten. Er is niks dat me meer opwindt dan een mooie, rondinge, volle kont. Het maakt me zo ontzettend geil en ik kan er simpelweg niet genoeg van krijgen. Elke keer als ik er eentje zie, dan moet ik er meteen aan zitten en voelen. Het is gewoon zo’n lekker ding om te doen! I